Tipografie

Tipografia CTC PRINT

Gamă variată de articole de papetărie

Fiind autorizați ca unitate protejată în baza Legii nr. 448/2006, puteți achiziționa produse sau servicii de la firme care au statutul de Unitate Protejată așa cum este Tipografia noastră CTC Print și AJUTAȚI PERSOANELE CU HANDICAP!

Comercializăm produse și servicii realizate de persoane cu dizabilități
Reinvestiți banii eficient în produse și servicii tipografice utile și de calitate
Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebare și la telefon 0731 355 029

Cosmin Stanciu

CEO

Împreună pentru oameni

Servicii Tipografice

Ieșiți în evidență cu materiale de calitate!

Prin crearea materialelor necesare unui business: cărți de vizită, afișe, bannere, tipizate, alte materiale de marketing sau proiecte 100% personalizabile suntem alături de voi.

Tipizate

Vă punem la dispoziție o gamă variată de tipizate standard, business sau pe comandă în funcție de nevoi. Imprimarea tipizatelor și finisarea acestora sunt realizate la o calitate superioară.

Tipar Digital

Vă oferim print rapid și de calitate superioară pentru suporturi media: etichete, cărţi de vizită, broşuri lucioase, autocolante, hârtii durabile/sintetice, felicitări, hârtie texturată, poliesteri.

Tipar Offset

Vă oferim calitate şi cost-eficienţă în volum mare cu ajutorul tiparului offset. Nu uităm de serviciile adiționale: tăiere, biguire, fălțuire, înfoliere, lăcuire, legare, capsare, broșare, perforare, ștanțare și altele.

Print Mare

Cu echipamentele de ultimă generație realizăm printul de mari dimensiuni, ideale pentru proiectele de arhitectură sau construcții, producție-inginerie civilă sau GIS. Dă viață proiectelor începând cu un print de calitate a planurilor tale.

Proiecte Custom

În tipografie profesionalismul se vede atât în calitatea superioară a produselor pe care le creăm și personalizăm, cât și în echipamentele de ultimă generație în care investim. Aducem la viață cele mai frumoase proiecte, 100% custom made.

Servicii Personalizare

Agende, calendare, plannere și alte materiale pe care le puteți realiza, comanda și personaliza în tipografia noastră. Indiferent de modelul ales veți avea soluții potrivite pentru evenimentele formale ale companiei sau pentru întâlnirile echipei.

Inovație

Un suflu de inspirație în industria imprimării

Cu ajutorul echipamentului Xerox® Versant® 280, dăm viață celor mai inovative proiecte – print metalic, fluorescent, culori care strălucesc sub lumina UV.

Conexiune Tehnologie Profesionalism
Serviciile de tipografie au evoluat enorm cu ajutorul noilor tehnologii.

Mai mult, calitatea tactilă a materialelor tipărite atinge „memoria” consumatorului fiind o formă eficientă de conexiune emoțională.

Suntem Silver Xerox Partner

Angajamentul față de inovație în tehnologia aferentă echipamentelor Xerox continuă să conducă piața. Lucrăm cu aceste echipamente care oferă o automatizare superioară și o productivitate ridicată astfel încât să îndeplinim cele mai înalte cerințe de producție.

Investim în oameni, în parteneriate de lungă durată și oferim calitate.

Tipografia Cora Print oferă soluții și servicii integrate complet. Avem personal calificat și echipamente de ultimă generație. Toate colaborările noastre sunt în primul rând ”Human to Human”.

Servicii complete

De la concept grafic la print profesional

Prin crearea materialelor necesare unui business: cărți de vizită, afișe, bannere, tipizate, alte materiale de marketing sau proiecte 100% personalizabile suntem alături de voi.

Înscrie-te acum la newsletter

Înscrieți-vă pentru a primi cele mai recente actualizări, promoții și oferte speciale personalizate pe nevoile tale.
Nu acum
Înscrie-te acum la newsletter