Tehnică și accesorii birou

  • Home
  • Tehnică și accesorii birou

Echipează orice birou

Pentru activitățile zilnice de la locul de muncă, aveți nevoie de o gamă variată de accesorii pentru birou și aparate care să vă ajute în creșterea productivității. La CTC Business Solutions găsiți toate produsele necesare, de la cei mai buni furnizori din lume.

Accesorii de birou (ex: capsatoare, perforatoare, mape, foarfece)
Tehnică de birou (ex: distrugătoare documente, laminatoare)
Mobilier birou (ex: scaune ergonomice, dulapuri securizate)
Leitz

Spațiul de lucru

Lămpi inteligente, perforatoare, capsatoare metalice, bibliorafturi, mape sau suporturi pentru instrumente și documente – produsele de la Leitz vor schimba complet aspectul oricărui birou.

Accesorii pentru birou

În orice birou aveți nevoie cu siguranță de cel puțin unul dintre aceste produse, fie că vorbim de capsatoare, suporturi birou, perforatoare, calculatoare, foarfece sau alte accesorii.

Echipamente performante

Tehnică de birou

Munca de birou înseamnă mai mult decât hârtii și documente. Distrugătoare, ghilotine, aparate de copertat, spiralat și înfoliat sunt doar o parte din echipamentele utilizate la birou.

Accesoriile potrivite pentru biroul tău

Atunci când ne grăbim, este important să avem la îndemână accesoriul potrivit. De la tăvile pentru documente și suporturile pentru pixuri, la foarfece și cuttere pentru birou, accesoriile noastre vă stau la dispoziție.

Ofertă completă accesorii birou

Pentru toate activitățile pe care le desfășurați la locul de muncă: imprimare documente, arhivare acte, îndosariere hârtii, sortare și distrugere documente, capsare, prindere, lipire.

Importanța echipării spațiului de lucru atât la birou, cât și acasă nu este de neglijat. Dotate cu toate accesoriile de care aveți nevoie pentru a desfășura activitățile zilnice, alegeți produsele potrivite nevoilor voastre.

Lucrăm cu cei mai buni furnizori și oferim cele mai bune produse la costuri optime. La noi găsiți toate produsele necesare pentru un spațiu de lucru complet echipat.

Vă invităm să vă înscrieți în platforma noastră B2B pentru a alege din sute de produse din categoria Tehnică și Accesorii de birou.

Importatori direcți & Parteneri

Înscrie-te acum la newsletter

Înscrieți-vă pentru a primi cele mai recente actualizări, promoții și oferte speciale personalizate pe nevoile tale.
Nu acum
Înscrie-te acum la newsletter