Hârtie și articole din hârtie

  • Home
  • Hârtie și articole din hârtie

Produse de papetărie

La CTC Business Solutions găsiți produse de papetărie, la standarde stricte de calitate pentru o gamă largă de aplicaţii.

Hârtie și medii speciale de imprimare
Tipizate standard și personalizabile
Produse de papetărie pentru birouri și școli
Hârtie în role inginerești sau de format mare

Tot ce aveți nevoie Papetărie Alegeți din oferta noastră completă de produse pentru birou și școală: hârtie și carton color, plicuri, caiete, etichete, notes și altele. Solicită acces platformă B2B
Tot ce aveți nevoie

Papetărie

Alegeți din oferta noastră completă de produse pentru birou și școală: hârtie și carton color, plicuri, caiete, etichete, notes și altele.

Gamă diversificată

Comercializăm hârtie pentru domeniul tipăririi profesionale de arhitectură sau construcții, producție inginerie civilă sau GIS.

Tipizate standard și personalizabile Tipizate & Registre Indiferent de forma juridică abordată, orice societate are nevoie de o gamă vastă de tipizate pentru a-și desfășura activitatea economică în bune condiții Solicită ofertă
Tipizate standard și personalizabile

Tipizate & Registre

Indiferent de forma juridică abordată, orice societate are nevoie de o gamă vastă de tipizate pentru a-și desfășura activitatea economică în bune condiții.

Oferim cea mai cuprinzătoare gamă de hârtie Xerox

Colotech+ a fost concepută atât pentru documentele color imprimate în birou, cât și pentru utilizarea în mediile de tipar comercial.

Pentru utilizarea în birou, oferim produse de calitate precum Exclusive, Performer, Business sau Transit. Portofoliul este completat de hârtia în role inginerești sau de format mare, hârtia reciclată, gama Symphony de hârtie colorată, etichete și materiale transparente.

Hârtie și articole din hârtie

La CTC Business Solutions avem o gamă variată de: hârtie colorată și carton colorat, hârtie de copiator, hârtie de calc, milimetrică, plicuri în diferite formate, tipizate standar și personalizabile, hârtie în format mare și orice alt produs de papetărie necesar.

Lucrăm cu cei mai buni și oferim cele mai bune produse la costuri optime. Hârtia pentru imprimare este cel mai folosit tip de produs din această categorie. Prin experienţa noastră în imprimare vă punem la dispoziţie hârtie cu standarde stricte de calitate pentru o gamă largă de aplicaţii de imprimare.

Pentru documentele de tip business recomandăm alegerea unei hârtii premium, albă și versatilă. Atunci când contrastul conținutului este mai ridicat, nivelul de percepție crește, iar asimilarea informației se realizează mai ușor.

Pentru activitățile standard, de rutină, unde accentul este pe funcționalitate, recomandăm alegerea unei hârtii standard. Aceasta se remarcă prin eficiența utilizării în combinaţie cu orice tip de echipament.

Vă invităm să vă înscrieți în platforma noastră B2B pentru a alege din sute de produse din categoria Hârtie și Articole din hârtie.

Importatori direcți & Parteneri

Înscrie-te acum la newsletter

Înscrieți-vă pentru a primi cele mai recente actualizări, promoții și oferte speciale personalizate pe nevoile tale.
Nu acum
Înscrie-te acum la newsletter