Articole școlare

  • Home
  • Articole școlare

Diversitate pentru orice școlar

Alexander Sutherland spunea ”Şcoala trebuie adaptată la copii şi nu copiii adaptaţi şcolilor”. Copiii sunt viitorul, de aceea vă punem la dipoziție o ofertă vastă de rechizite și articole școlare, pentru ca cei mici să aibă toate condițiile să construiască un viitor mai bun! Avem sute de articole pentru școală, precum:

Ghiozdane ergonomice, 2 în 1, tip troler, penare
Creioane colorate, plastilină și multe alte articole creative
Caiete școlare și instrumente de scris variate
Acuarele tempera, guașe, cu aloe vera, BIO
Activități Creative

Creativitate

Un copil este un mare consumator de produse de creație. Alegeți dintr-o gamă largă de acuarele, plastilină, planșe de desen, hârtie colorată și altele.

Articole școlare inovative

Vă punem la dispoziţie ghiozdane tip troler ergonomice, plastilină Bio, acuarele cu protecţie UV, stilouri moderne.

Finelinerele, Carioci, Textmarkere

Accesorii în culori

De la note și schițe, până la desene și grafică, indiferent de alegere, instrumentele noastre de scris sunt eficiente și de calitate.

Școală și activități creative

Produsele ArtBerry by ErichKrause au fost create pentru educarea și dezvoltarea copiilor prin joacă. Vă oferim: plastilină, creioane, carioci, acuarele și seturi de acuarele guașe.

Ghiozdane potrivite pentru orice școlar

Pentru primii ani de școală apelați la ghiozdane de dimensiuni mici, ergonomice, cu barete late. Pe măsură ce micul școlar crește, vă puteți orienta spre un ghiozdan modern 2 în 1 sau de tip troller. De asemena, ghiozdanele noastre pot fi cu ușurință transformate într-un rucsac potrivit pentru excursii.

Dacă lucrați în școli, ateliere de creaţie, centre de joacă pentru copii, after school, librării sau magazine de birotică şi papetărie, noi vă putem ajuta. Lucrăm cu cei mai mari furnizori din lume pe zona de rechizite și articole școlare, iar unele sunt fabricate de noi, în propria tipografie, la cele mai înalte standarde calitative.

Vă invităm să vă înscrieți în platforma noastră B2B pentru a alege din sute de produse din categoria Articole Școlare.

Importatori direcți & Parteneri

Înscrie-te acum la newsletter

Înscrieți-vă pentru a primi cele mai recente actualizări, promoții și oferte speciale personalizate pe nevoile tale.
Nu acum
Înscrie-te acum la newsletter