Instrumente de scris

  • Home
  • Instrumente de scris

Instrumente de scris

Una dintre cele mai vechi forme de comunicare este scrisul. Limbajul scris joacă un rol deosebit în păstrarea şi răspândirea informațiilor, în precizarea şi realizarea diferitelor raporturi sociale.
O gamă variată de instrumente de scris găsiți la CTC Business Solutions.

Pixuri cu bilă, roller, cu gel
Stilouri școlare și office
Creioane cu mină, mecanice
Instrumente de scris premium
Linere și Markere
Rezerve și instrumente corectură
Cel mai cunoscut

Instrument de scris

Un pix de calitate conferă o experiență unică a scrisului. Clasice, moderne, elegante sau pentru diferite domenii de activitate, acestea permit o scriere de lungă durată și fără efort.

Instrumente de scris Office

ErichKrause înglobează o gamă variată de articole destinate utilizării de larg consum, atât pentru activitățile specifice de birou cât și în plan educațional.

Pierre Cardin

Instrumente Premium

Instrumentele de scris Pierre Cardin sunt concepute dintr-un metal de înaltă calitate, ornate cu gravuri fine. Produsele vin ambalate într-o cutie cadou, cu un certificat de autenticitate.

Diversitate și calitate

Linere, markere, rezerve, instrumente ingenioase de corectură, toate sunt disponibile online. Se pot utiliza pentru note, schițe, desene sau grafică. Sunt practice, eficiente și de calitate.

Gamă completă de instrumente!

La CTC Business Solutions avem o gamă variată de pixuri, markere, stilouri, creioane mecanice, rezerve, radiere, instrumente de corectură sau orice lucru care are legătură cu scrisul. Clasice sau moderne, perfecte pentru activitățile zilnice sau de protocol.

Pixul cel mai răspândit instrument de scris din prezent. Este şi unul dintre cele mai familiare obiecte pentru noi toţi. A fost inventat în anul 1938 de către Laszlo Biro. Astăzi, în funcție de necesitate, se recomandă folosirea pixului cu bilă pentru persoanele care scriu foarte mult zilnic. Pentru uz normal pixurile cu gel sunt o alegere potrivită. Iar dacă doriți să faceți impresie printr-un scris caligrafic, recomandăm pixurile tip roller. Vă invităm să vă înscrieți în platforma noastră B2B pentru a alege din sute de produse din categoria Instrumente de Scris.

Înscrie-te acum la newsletter

Înscrieți-vă pentru a primi cele mai recente actualizări, promoții și oferte speciale personalizate pe nevoile tale.
Nu acum
Înscrie-te acum la newsletter