Materiale protecția muncii

  • Home
  • Materiale protecția muncii

Materiale protecția muncii

Cora Office Solutions vă propune o serie de materiale și echipamente pentru protecția muncii. Produsele de protecțe asigură siguranța clienților, vizitatorilor și angajaților.
Încălțăminte de protecție
Pantaloni, salopete, costume, veste
Ochelari și măști de protecție
Accesorii echipamente protecția muncii

Siguranță la locul de muncă Protecția muncii Cu ajutorul echipamentelor de protecție vă veți desfășura activitatea în siguranță.
Solicită acces platformă B2B

Materiale PSI

Cora Office Solutions vine în ajutorul tuturor afacerilor care au nevoie să asigure protecția suplimentară a angajaților. Echipează-ți angajații corespunzător!

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Protecție garantată
Echipamente sigure
Articolele din catalogul nostru sunt adecvate unui număr extins de afaceri, garantând desfășurarea în siguranță a activităților de muncă.
Solicită ofertă

Platforma noastră oferă un număr extins de soluții

Salopete și halate de protecție, încălțăminte de protecție, măști de filtrare, ochelari de protecție, accesorii echipamente protecția muncii.

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Indiferent de domeniul de activitate, în calitate de angajator trebuie să luați măsurile necesare pentru asigurarea protecției sănătății și securității celor care activează în cadrul întreprinderii dumneavoastră.

Pentru prevenirea riscurilor profesionale se pot lua o mulțime de măsuri precum informarea și instruirea angajaților, dar și asigurarea de echipamente de protecție adecvate, atunci când sunt necesare.

Cora Office Solutions vine în ajutorul business-urilor cu angajați expuși riscului de accidentare cu articole și materiale de protecție de calitate certificată.

În portofoliul nostru de produse se regăsesc salopete și halate de protecție rezistente, măști de filtrare pentru diferite dimensiuni ale particulelor, ochelari de protecție și încălțăminte antiderapantă și protectoare.

Toate produsele sunt adaptate nevoilor lucrătorilor din domeniile construcțiilor, industrial, chimie și biochimie, etc.

Vă invităm să vă înscrieți în platforma noastră B2B pentru a descoperi cele mai potrivite Materiale de Protecția Muncii.

Importatori direcți & Parteneri

Înscrie-te acum la newsletter

Înscrieți-vă pentru a primi cele mai recente actualizări, promoții și oferte speciale personalizate pe nevoile tale.
Nu acum
Înscrie-te acum la newsletter