Despre noi

Despre noi

CTC Business Solutions oferă soluții complete pentru nevoile tale de business.

Fie că vorbim de o companie mare, medie, mică sau un start-up, un partener de business trebuie să te facă să te simți în largul tău. Să poți rămâne relaxat în timp ce discuți, să poți sta confortabil știind că treaba este bine făcută, să îți ofere sfaturi de specialitate și suport în proiecte. La CTC Business Solutions oferim și căutăm parteneriate de încredere.

Vrei să afli mai multe despre produsele noastre?

De ce să fii partener CTC Business Solutions?

Este de importanță maximă găsirea unui partener sau furnizor care să răspundă nevoilor voastre, oferindu-vă produse și servicii calitative la costuri optime. Vă oferim 6 motive pentru a lucra împreună.

Responsabilitate Parteneri

Valorile noastre se definesc prin integritate și eficiență. Căutăm mereu cele mai bune soluții pentru partenerii noștri. Avem 19 ani de experiență și sute de clienți mulțumiți.

Responsabilitate Colegi

În fiecare zi facem câte un pas în plus în dezvoltarea serviciilor și echipei noastre. Ne specializăm pentru a fi în trend cu piața dar nu uităm valorile de bază.

Responsabilitate Socială

Cele mai eficiente investiții sunt cele pe care le facem în oameni. Susținem educația, lupta împotriva COVID-19 și ne implicăm lunar în proiecte CSR.

Responsabilitate Mediu

O mare parte din produsele pe care le importăm precum și materia primă comandată este certificată FSC. Doar împreună putem să protejăm mediul înconjurător.

Unitate Protejată

Sprijinim persoane cu nevoi speciale, creând noi locuri de muncă și valorificând potențialul acestor colegi. Tipografia CORA PRINT SRL, este autorizată ca unitate protejată în baza Legii nr.448/2006

Certificări

Certificare ISO 14001:2015 | Certificare Sisteme de management de mediu, Certificare ISO 9001:2015 | Sisteme de management al calităţii. Standerdele sunt importante pentru noi.
Reușim împreună

Experiența de peste 19 ani ne recomandă

Valorile noastre se definesc prin integritate și eficiență. Mergem înainte alături de partenerii noștri, gândind fiecare detaliu în favoarea lor.

1 +
Membrii echipă
1 +
Produse portofoliu
1 +
Clienti activi
1 +
Parc auto
Cine suntem

Colaborările nostre sunt în primul rând ”Human to Human”

Acest frumos și provocator drum, pe care îl parcurgem zilnic în cadrul Cora Office Solutions, nu ar fi existat fără oamenii din spate. În fiecare zi facem câte un pas în plus în dezvoltarea serviciilor și echipei noastre și dorim să împărtășim cu voi #cinesuntem.

Înscrie-te acum la newsletter

Înscrieți-vă pentru a primi cele mai recente actualizări, promoții și oferte speciale personalizate pe nevoile tale.
Nu acum
Înscrie-te acum la newsletter