Materiale office & Publicitare

  • Home
  • Materiale office & Publicitare

Materiale office & Publicitare

Diferențiați-vă în piața de afaceri cu materialele publicitare realizate în tipografia Cora Office Solutions.
Bannere publicitare
Mape de prezentare, flyere, pliante
Ambalaje și cutii personalizate
Cărți de vizită, broșuri

Soluții practice și atractive Materiale marketing
În tipografia Cora Office Solutions realizăm materiale de marketing 100% personalizabile în funcție de cerințele colaboratorilor. Solicită acces platformă B2B

Soluții personalizate complete

Realizăm orice tip de material de promovare, pe diferite suporturi. Cu ajutorul tehnologiilor moderne utilizate în tipografia Cora Print dăm viață celor mai îndrăznețe proiecte.

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Calitatea superioară Tipărire digitală Utilizăm tehnologii moderne de imprimare pentru a putea oferi palete extinse de culori îndrăznețe, nuanțe vibrante și o claritate impecabilă a conținutului printat.
Solicită ofertă

Culori unice la prețuri avantajoase

Tipografia noastră, Cora Print, este unitate protejată și producător direct de materiale publicitare precum: meniuri, cărți de vizită, cutii personalizabile, bannere, afișe, flyere, reviste, etc.

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Suntem producători direcți de materiale publicitare prin intermediul tipografiei noastre. Realizăm o gamă largă de materiale grafice de cea mai înaltă calitate, pe diverse tipuri de suporturi de imprimare și cu un conținut 100% personalizabil.

Utilizăm echipamente moderne pentru a aduce la viață cele mai inovative proiecte ale colaboratorilor noștri. Dispunem nu doar de culorile frecvent întâlnite, ci și de nuanțe irizate și metalice, ce vor garanta un aspect unic, de impact al materialelor dvs. office sau publicitare.

Vă invităm să vă înscrieți în platforma noastră B2B pentru a crea materialele publicitare potrivite afacerii dumneavoastră.

Importatori direcți & Parteneri

Înscrie-te acum la newsletter

Înscrieți-vă pentru a primi cele mai recente actualizări, promoții și oferte speciale personalizate pe nevoile tale.
Nu acum
Înscrie-te acum la newsletter